Granda Sub

Giganto Hybrido

Giganto Hybrido 140X10 podvodna je puška iz Grande te je ujedno i najsnažnija serijska puška u svijetu. Zamišljena je i konstruirana za obaranje svjetskih rekorda u svim morima svijeta

Ideja za ovu pušku potekla je od Dejana. S obzirom da često putuje u Indoneziju, odlučili smo napraviti pušku za sve uvjete, jer kako kaže Dejo :"Nikad ne znaš šta može naletiti".

U svakom slučaju Giganto može nositi harpune od 8 mm do 12 mm i dužine 180 cm, prava moć ove puške jest u tome što može nositi 10 para 16 mm guma rezanih npr. na koeficijentu 2.8% kako bi i nakon 5 h napetosti puška  imala snagu za probijanje ribe i preko 100 kg.

Giganto se najbolje pokazao za lov u padu gdje se riba zahvaljujući velikoj brzini harpuna od 8mm može gađati i na udaljenosti većoj od 8 metara u okomitom položaju, a saile slip tip ili bangie rade ostalo.

Najsnažnija puška u Grandi i vjerojatno najsnažnija serijska puška općenito ojačana je u prednjem dijelu s 7 slojeva 160 g karbona kao i ručka koja je u korijenu ojačana sa 10 slojeva 160 g jednosmjernog karbona u infuziji.

Copyright @ GRANDA SUB 2018.  All right reserved - Created by ProBiz