Granda Sub

Gume - Laštici za podvodne puške

Sa velikim zadovoljstvom Granda sub predstavlja potpuno novu smjesu guma pod nazivom "Berserk" i "Invert 380".

Radi se o gumama zamišljenim za čim veću progresivnost i trajnost u podvodnom ribolovu i obe su proizvedene upravo za Invert sisteme sa redukciom za Grandine rollere Stealth, Arctica i Stealth Duplex.

Guma se pokazala posebno efektivna i na puškama sa tri i više guma kao za npr. Fireblade klasične puške i Invert 380 smjesa guma se istiće po progresivnosti najviše sa Gigantom 140 X 10.

Posebnost ovih guma je upravo u njezinoj četveroslojnoj jezgri sa tankom ali vrlo efikasnom UV zaštitnom bojom, ista ima funkciju velikog istezanja odnosno mogučnosti rezanja gume na malim koeficjentima koja če potrajati znatno duže.

Osim trajnosti najveća prednost Berserk guma je zapravo njihova memorija odnosno gume prvih sat vremena ne gube nego 2 do 3% energije što je zapravo potpuna novost u segmentu podvodnih pušaka.

Laštici imaju izuzetno kvalitetnu smjesu kako bi dobili najbolje moguće performanse za rolere i klasične puške.Nudimo sve dimenzije guma za sve vrste pušaka kako bi njihove performanse trajale čim dulje.

Copyright @ GRANDA SUB 2018.  All right reserved - Created by ProBiz