Granda Sub

Diffusion Micro

Diffusion Micro mulineli izrađeni su od inox 316 mat čelika, vrlo su snažni i kompaktni i ujedno laki za montažu. Radi se o novom i revolucionarnom sistemu kočnice, koja je vrlo snažna i precizna i ujedno doslovno neuništiva.

Kao svaki Diffusion mulinel isti je izrađeni od snažne plastike i osovine koja može trpijeti velike terete. Idealan za male rollere i male puške dok ima nosivost 30 m 1.2 mm konopa

Diffusion Low

Diffusion Low jedan je od prodavanijih mulinela na tržištu, izrađen od snažne plastike i inox 316 nehrđajućeg čelika sa 10 mm osovinom.Sustav kočnice je standardno Grandin i jednostavno je neuništiv, na mulinelu stane 38 metara konopa 1.2 mm.

Specjalnost ovog mulinela je njegova mala visina i najčešće se koriste na rollerima iznad potezaća guma, kako bi lakše prebacili donju gumu preko mulinela.Još jedna prednost dotičnog mulinela jest mala ručka kako bi čim brže jednostavnije i lakše prebacili gumu preko odnosno iza mulinela

Diffusion Midium

Diffusion Midium je standardni grandin mulinel koji nosi između 40 i 50 m konopa, standardno opremljen grandinim sustavom kočnice.

Izrađen od 316 inox čelika i kompaktne plastike koja je otporna na vodu i salinitet, vrlo snažan i malen kako nebi smetao pri lovu. Kombinacija malih dimenzija i velike pouzdanosti daju ovom proizvodu idealno riješenje za večinu klasičnih i roller podvodnih pušaka

Diffusion Big

Diffusin Big jest mulinel zamišljen za otvoreni lov i veće puške sa više guma ili pak rollere koje koristimo za duboko šuljanje i čeku.

Sa debljinom 1.2 mm možemo armati otprilike 60 m dineme ili armiranog konopa.isti ma najsnažniju grandinu kočnicu koja može zategnuti kolotor i do 20% više nego kod manjih inačica mulinela iz te serije.

Copyright @ GRANDA SUB 2018.  All right reserved - Created by ProBiz